Začetek   |   O podjetju   |   Kontakt   |    Kje kupiti   |   Kakovost
 
 

LINEA

 

Puris Linea je novi program iz serije Next generation. Za Lineo je značilna oblika umivalnika - kombinacija zaobljenih in ravnih linij. Po želji imate lahko tudi pod umivalnikom Led razvetljavo.  Poleg zelo ugodne cene je odlika te serije tudi funkcionalnost, saj imajo korpusi omaric za umivalnik dva predala ter mehko zapiranje predalov in vrat. Ogledalne omarice in ogledala pa imajo sodobno Led osvetlitev.

 

Osnovni sestav - omarica pod umivalnikom, umivalnik in ogledalna  omarica dobite v dimenzijah 700 mm, 1000 mm, 1300 mm in 1700 mm, pri osnovnih sestavih pa je serijska tehnika Komfort. Umivalniki so iz mineralne litine.

 

Poleg osnovnega sestava pa kopalniško pohištvo Puris Linea lahko kombinirate še s številnimi dodatnimi omaricami. Tako pri barvi ličnic kot korpusov lahko izbirate med številnimi barvnimi kombinacijami in si setavite kombinacijo, ki vam bo všeč. Še več o programu Linea lahko najdete v PDF katalogu Next Generation. Kje lahko kupite pohištvo Puris pa najdete na povezavi http://www.puris.si/kje_kupiti/

puris-knkp