Začetek   |   O podjetju   |   Kontakt   |    Kje kupiti   |   Kakovost
 
 

PURIS VUELTA

 

 

Značilnosti kopalnice PURIS Vuelta so polkrožna linija omarice za umivalnik in umivalnika, zanimive ogledalne omarice z LED osvetlitvijo  in  ugodna cena. 

 

Serijsko tiho zapiranje predalov in vratc vam zagotavlja brezskrbno uporabo. Osnovni sestav – omarica pod umivalnikom, umivalnik in ogledalna omarica lahko dobite v širinah 700 mm, 900 mm, 1200 mm, 1400 mm. Sestav 1400 mm je lahko z enojnim ali dvojnim umivalnikom.

 

Poleg osnovnega sestava pa kopalniško pohištvo PURIS Vuelta lahko kombinirate še s številnimi dodatnimi omaricami. Pri umivalnikih lahko izbirate med enojnimi in dvojnimi umivalniki iz mineralne litine, opcijsko pa je pod umivalnikom lahko tudi LED osvetlitev. Tako pri barvi ličnic kot korpusov lahko izbirate med številnimi barvnimi kombinacijami ter tako sestavite kombinacijo, ki vam bo všeč.

 

Več podrobnosti o kopalniškem pohištvu PURIS Vuelta pa lahko najdete v PDF katalogu Puris Next Generation, kjer boste poleg fotografij našli tudi skice osnovnih sestavov, dodatnih omaric, kot tudi možne barve ličnic in korpusov . Kje lahko kupite pohištvo Puris pa najdete na povezavi http://www.puris.si/kje_kupiti/ 

 

 

puris-knkp