Začetek   |   O podjetju   |   Kontakt   |    Kje kupiti   |   Kakovost
 
 

PURIS CRESCENDO

 

 

Posebnost kopalnice PURIS CRESCENDO je oblika omarice za umivalnik in umivalnika, ki sta na eni strani ožja kot na drugi, s tem pa je velikokrat omogočeno lažje umeščanje vašega pohištva v kopalnico.

 

Serijska premium tehnika – tiho zapiranje predalov in vratc vam zagotavlja brezskrbno uporabo. Osnovni sestav – omarica pod umivalnikom, umivalnik in ogledalna omarica lahko dobite v širinah 900 mm, 1200 mm, 1400 mm.   

 

Poleg osnovnega sestava pa kopalniško pohištvo PURIS CRESCENDO lahko kombinirate še s številnimi dodatnimi omaricami, policami ter LED osvetlitvijo umivalnika. Pri umivalnikih lahko izbirate med levimi in desnimi umivalniki iz mineralne litine. Tako pri barvi ličnic kot korpusov lahko izbirate med številnimi barvnimi kombinacijami ter tako sestavite kombinacijo, ki vam bo všeč.

 

Več podrobnosti o kopalniškem pohištvu PURIS CRESCENDO pa lahko najdete v PDF katalogu Puris-4life, kjer boste poleg fotografij našli tudi skice osnovnih sestavov, dodatnih omaric kot tudi možne barve ličnic in korpusov. Kje lahko kupite pohištvo Puris pa najdete na povezavi http://www.puris.si/kje_kupiti/

puris-knkp