Začetek   |   O podjetju   |   Kontakt   |    Kje kupiti   |   Kakovost
 
 

LAGUNA PLATINO

 

 

Kopalnica LAGUNA PLATINO je drugačno od vseh ostalih sestavov, saj  kot osnova služi plošča  na katero se dodaja posamezne omarice in umivalnike.  

 

Serijska premium tehnika – tiho zapiranje predalov in vratc vam zagotavlja brezskrbno uporabo. Osnovni sestav – omarica pod umivalnikom, umivalnik in ogledalna omarica lahko dobite v širinah 700 mm, 1000 mm, 1300 mm, 1600 mm in 1700 mm.

 

Poleg osnovnega sestava pa kopalniško pohištvo LAGUNA PLATINO lahko kombinirate še s številnimi dodatnimi omaricami. Pri umivalnikih lahko izbirate med dvema keramičnima umivalnikoma ali umivalnikom iz mineralne litine. Tako pri barvi ličnic kot korpusov lahko izbirate med številnimi barvnimi kombinacijami ter tako sestavite kombinacijo, ki vam bo všeč.

 

Več podrobnosti o kopalniškem pohištvu LAGUNA PLATINO pa lahko najdete v PDF katalogu Laguna1, kjer boste poleg fotografij našli tudi skice osnovnih sestavov, dodatnih omaric kot tudi možne barve ličnic in korpusov . Kje lahko kupite pohištvo Laguna pa najdete na povezavi http://www.puris.si/kje_kupiti/

puris-knkp