menu
Kakovost

Kakovost


LIČNICE

Osnova ličnic je izdelana iz mediapana, zgornji sloj pa je iz odporne mat ali sijaj folije, ki omogoča enostavno čiščenje.

 

KORPUSI

Korpusi omaric so izdelani iz tri slojne 16 mm  špan plošče, ki se barvno čim bolj ujema z izbrano ličnico. Vidni robovi korpusov so zaščiteni z ABS folijo, ki dodatno ščiti omarice pred udarci in vdorom vlage, zadnja stran omaric pa je zaprta s 4 mm mediapan ploščo.  

  

POLICE

Police so izdelane iz 16 mm plošče in z vseh štirih strani obdelane z ABS folijo.

 

OKOVJA

Uporabljena so popolnoma kovinska, v treh dimenzijah nastavljiva okovja z odpiralnim kotom 110O. Zaradi »klik sistema« je možno enostavno snemanje vrat. Na ta način je omogočeno tudi enostavno čiščenje robov vratc in korpusa.

 

OBEŠANJE  OMARIC

S pomočjo obešalnega okovja je omogočeno enostavna montaža omaric na steno. Omogočeno je tudi nastavljanje omarice v treh smereh brez da bi snemali omarico, okovje pa je s pokrovčkom prekrito z notranje strani omarice.   Obremenitev okovja lahko znaša do 55 kg, za omarice za umivalnik pa kar 100 kg.  

 

PREDALI ,VODILA

Vodila predalov, stranice predalov in visokih predalov so izdelane iz kakovostnih kovin, kar omogoča gladko in enostavno zapiranje, dno predala pa je iz 16 mm tri slojne špan plošče. Pri večini programov je serijsko »tiho zapiranje«, pri programih kjer pa ni serijsko pa ga lahko doplačate.

 

STEKLENI DELI

Vse police in ogledala imajo brušene in polirane robove.

 

ELEKTIRČNI DELI

Vsi vgrajeni električni deli so zakonsko preizkušeni. Vse ogledalne omarice so opremljene z stikalom in vtičnico, vsa ogledala pa s stikalom za luč.

 

UMIVALNIKI

Pri umivalnikih lahko izbirate med štirimi visokokakovostnimi materiali: mineralni marmor, lavandino, kaljeno steklo ali keramika.

 

SVETILA

Pri osvetlitvi ogledal in ogledalnih omaric lahko izbirate med osvetlitvijo z varčnimi žarnicami ali še posebej varnimi in trajnimi  LED lučmi. Pri večini programov je omogočena dodatna LED osvetlitev umivalnika, ki je montirana kar na ogledalno omarico. Pri nekaterih programih pa je možna tudi LED osvetlitev med korpusom in umivalnikom.

 

OGLEDALNE OMARICE

Vse ogledalne omarice so opremljene z enoto stikalo, vtičnica. Izbirate lahko med številnimi ogledalnimi omaricami z enojnimi ali dvojnimi ogledali(ogledalo tudi na notranji strani), ter različnimi vrstami osvetlitve -  z varčnimi žarnicami, vgradna navpična  ali vodoravna  LED osvetlitev ter možnostjo vgradnje dodatnih luči na omarico ali pod omarico. 

 

 

 

Čiščenje

 

Pohištvo – pohištvo čistite z navlaženo krpo (ne s krpo iz mikrovlaken) . Za temeljitejše čiščenje lahko uporabljate običajna čistila za steklo (npr Sidolin). Ne uporabljajte pa agresivnih čistil ali polirnih sredstev za pohištvo.

 

Ogledala – za čiščenje ogledal uporabite mehko krpo in čistilo za steklo (npr Sidolin)

 

Mineralni marmor – za čiščenje uporabljajte mehko krpo in vodo, za temeljitejše čiščenje lahko uporabite običajno hišno čistilno sredstvo brez trdnih delcev (npr Biff Bad-Universalreiniger). Eventuelne poškodbe zgornjega sloja lahko popravite z avto polirnim sredstvom.


Lavandino – za čiščenje uporabljajte mehko krpo in vodo, za temeljitejše čičenje pa lahko uporabite običajno hišno čistilno mleko (npr Sidol Stahl & Ceran)

 

Keramika – za čiščenje oblog  vodnega kamna ali ostankov mila priporočamo specialno čistilo za kopalnice (npr Biff Bad-Universalreiniger)

 

Vodila – vodila so serijsko naoljena s strojnim oljem, enkrat letno jih lahko dodatno naoljite